top of page
DSC_0048_edited.jpg

Maak jouw
persoonlijke stopplan
en een vliegende start 

Ontvang in 6 dagen genoeg munitie om vastberaden & bereidwillig jouw stopdatum te plannen en met de juiste hulp jouw afhankelijkheid aan te gaan pakken! Een vliegende start met stoppen!

Herken je deze signalen?

Je houdt je niet aan je eigen afspraken

“Vanaf nu mag ik alleen nog in het weekend" of "Ik doe het niet meer als ik alleen thuis ben". Ondanks herhaalde beloften aan jezelf, lukt het je niet om je goede voornemens na te komen. Je blijft struikelen over je eigen afspraken en voelt je gefrustreerd over je gebrek aan discipline.

Positieve gedachten.png

Jouw volgende 'hit' duurt te lang

Duurt het je vaak ook te lang voordat die ober komt? Of voordat jouw vrienden het volgende rondje halen? Of merk je dat de bevrediging die je zoekt steeds moeilijker te bereiken is? Je verlangt naar dat oorspronkelijke gevoel, maar er lijkt steeds meer voor nodig om daar weer te komen.

Zelfvertrouwen_edited.png

Je loopt steeds vaker achter de feiten aan

Slaap je slecht? Wordt je lastig wakker 's ochtends of krijg je steeds dat to-do lijstje niet af op je werk? Het lijkt steeds moeilijker om alle verantwoordelijkheden bij te benen. Ondanks je inspanningen voel je je steeds vaker overweldigd door de gevolgen van je gebruik. Toch kun je het patroon niet doorbreken.

Overweldigd.png

Je omgeving klaagt over je

"Zou je dat nou wel doen?" is iets wat je wel vaker hoort, als je dat zoveelste glas inschenkt. Je merkt dat vrienden, familie en collega's steeds vaker opmerkingen maken over jouw middelengebruik. Ondanks dat je het probeert te negeren, voel je de toenemende druk vanuit je omgeving.

DSC_0053.jpg

Voel jij nu al een tijdje aan dat je zo niet verder kunt?

Wat als je nou eens heel bewust, met de juiste voorbereiding je stopperiode ingaat. Of het nu voor de rest van je leven, voor de duur van een bepaalde periode of gewoon 'dag-voor-dag' is, je geeft jezelf meer kans op succes als je dit goed voorbereid doet. Voel jij nou al een tijdje aan dat je zo niet verder kunt, maar heb je geen idee waar je moet beginnen met het stoppen van je gebruik? Of het nu roken, drank, drugs of een toxische relatie is? Deze korte en krachtige training gaat jou helpen!

Ik stelde ook steeds uit...

Ik ben Marlijn en ik ben sinds maart 2020 clean en in herstel van mijn drank-, drugs-, tabak- en liefdesverslaving. Ook ik ben door diepe dalen gegaan om te komen waar ik nu sta. Dus geloof mij als ik zeg: 'Ik weet hoe verslagen je je voelt.'

"Ik schoof het stoppen van mijn gebruik van alcohol en drugs maanden voor me uit, met alle gevolgen van dien. Ik kreeg geen vast contract, ik verloor één voor één mijn vriendinnen, vervolgens de liefde van mijn leven en op zeker moment was ik niet meer dan mentaal, fysiek en spiritueel bankroet. Ik moest echt stoppen, maar had geen idee waar ik moest beginnen."Daarom help ik jou, zodat je wel weet waar je moet beginnen. Ik ben bekend van het boek 'Eén is te veel, duizend nooit genoeg', de podcast 'Wat kan er nou gebeuren' van Najib Amhali en van vele interviews in grote Nederlandse bladen. Inmiddels ben ik opgeleid verslavingscounselor, heb ik mijn eigen online praktijk, leid ik de online community Verbinding in Herstel en werk ik regelmatig in een privékliniek in België waar ondernemers zich laten behandelen voor verslaving.

DSC_0094.jpg
Boek Marlijn van Ast_edited.png
DSC_0738_edited.jpg

Vastberaden en bereidwillig  jouw afhankelijkheid aanpakken?

Laat mij je helpen bij het inzichtelijk maken hoeveel invloed jouw middel werkelijk op jou, je omgeving en de rest van je leven heeft. Ik help je bij het inzien van de realiteit, namelijk hoe afhankelijk je bent van jouw middel, maar ook wat je door jouw gebruik misschien wel verloren bent en/of wat het je tot nu toe gekost heeft.

Met deze korte en krachtige training ontvang je genoeg munitie om ook werkelijk jouw stopdatum te plannen, de juiste hulp in te schakelen en met een vastberadenheid en bereidwilligheid  jouw afhankelijkheid aan te gaan pakken. 

Wil jij ook de eerste stap maken naar een liefdevol onverdoofd leven?

Wat je kunt verwachten:

  • Alle informatie en de juiste vragen aangeboden in de privacy van je eigen huis

  • Na 5 dagen een haalbaar persoonlijk stopplan 

  • Bereidwillig en gefocust van start, zodat je overtuigd gaat stoppen

  • Prikkelende vragen, die jou dichter bij de oplossing brengt

  • Prik door je negatieve overtuigingen heen en zie de realiteit zoals die is

  • Vind steun en motivatie in de online community met  gelijkgestemden

  • Een academy vol  tools, tips en tricks voor een veilige vliegende start

Mock-up Vliegende start met stoppen_edited.png
Bonus lidmaatschap 2mnd_edited.jpg

BONUS!
WAARDE = ONBETAALBAAR

Blijf in contact met andere vrouwen die door hetzelfde heen gaan als jij, zodat je elkaar kan blijven steunen en motiveren. Tevens heb je een direct lijntje met mij, omdat je mij via een privé berichtje ook vragen kunt stellen!

Hoe je die vliegende start gaat maken?

Video's.png

Elke dag een video

Ik vertel je de gedachten achter de opdrachten. Waarom het belangrijk is de opdrachten te doen en wat het oplevert. 

Overweldigd.png

Prikkelende vragen

Community.png

Online community

Ik stel jou de vragen die jij zelf wellicht al een tijdje uit de weg gaat. Vragen die confronteren, maar jou dichter de oplossing brengen.

Toegang tot de beveiligde online community via een app en computer. De steun van gelijkgestemden in je broekzak!

Doelgericht te werk.png

Confronterende inzichten

De inzichten die je krijgt zijn misschien pijnlijk, maar juist door die inzichten kom je in actie en behaal je je doel.

Zelfvertrouwen.png

Motivatie Boost

Eindelijk een succesvolle poging, want deze keer ben je zó goed voorbereid dat je ook werkelijk gaat stoppen!

Goede voorbereiding.png

Een stopplan

Een waterdicht plan wat je stap voor stap doorloopt, waardoor je goed  voorbereid bent op wat komen gaat.

-----

€ 127,-

€ 27,-

Zet die stap om te stoppen met wat jou al lang niet meer dient!

Stel die stopdatum niet langer uit! Laat je inspireren, maar vooral motiveren om nu eindelijk die stap te zetten en te stoppen met datgene wat jou al lang niet meer dient!

 

Nu is de prijs van deze training bizar laag en kan jij vandaag nog beginnen met het voorbereiden van jouw stoppoging en deze keer geef je jezelf een echte kans door de juiste voorbereidingen te doen!

Wacht niet langer, stel niet uit en denk niet dat het jou niet gaat lukken. Deze training, van maar 5 dagen en gemiddeld 30 minuten per dag, gaat jou helpen de eerste stap te zetten naar een liefdevol en onverdoofd leven!

 

Are you in?

Zij gingen er voor! Jij ook?

Zoveel pogingen!

Na deze challenge werd  ineens alles duidelijk en inzichtelijk en vond ik eindelijk de kracht om ook werkelijk aan de slag te gaan met stoppen. Ik vond de manier van presenteren van Marlijn trouwens ook zo inspirerend en motiverend!

Anoniem, 45 jaar

Eindelijk gelukt

Zo vaak nam ik mij voor om stoppen, maar net zo vaak stelde ik het weer uit. Door dit programma zag ik eindelijk dat er meer redenen zijn om het wél te doen, dan het niet te doen. En dus ging ik er voor en kwam mijn afspraken na! Eindelijk had ik dan een goed "stopplan"!

Erna, 39 jaar

bottom of page