top of page
DSC_0271_edited.jpg

Sterker dan drugs:
De ontembare kracht van een powervrouw."

"Marlijn van Ast is dé Bad Ass verslavingscounselor voor de vrouw die een liefdevolle schop onder haar kont nodig heeft om te stoppen met drugs. Marlijn biedt een discrete en open-minded setting met een warm hart en luisterend oor. Ze helpt haar ontsnappen uit de greep van drugs op weg naar een leven vol kracht en lichtheid."

Wat je van mij kunt verwachten

Als verslavingscounselor pak ik de verslaving stevig aan, maar ben ik zacht voor jou. Ik werk met jouw innerlijke motivatie en als die eenmaal duidelijk is, gaan we op zoek naar jouw zingeving en een gezond zelfbeeld. Deze twee zijn namelijk nauw verbonden met, en flink aangetast door de verslaving.


Terwijl ik een eindje met je meeloop is er naast de diepgaande gesprekken en de soms nodige schop onder je kont, ook ruimte voor humor & lichtheid en deel ik op z’n tijd ook graag één van de krachtige oneliners die mij scherp houden in mijn eigen herstel.

Stap uit het donker, in het licht

Laat mij je helpen bij het herstellen van jouw verslaving. Ik loop een eindje met je op weg en daarbij hoort een intensief contact. Voor jou ben ik 24/7 bereikbaar op WhatsApp, hebben we minimaal 1 keer per week een online of live 1op1 sessie en doorloop je de eerste 6 weken een krachtig online programma (eventueel met een groep) waarin je elke dag gemotiveerd en geïnspireerd wordt.

 

Daarna laat ik je niet zomaar los, maar bouwen we samen een fundament onder jouw herstel, door gedragsveranderingen, nieuwe copingmechanismen en een toolbox vol met handvatten die jouw helpen bij moeilijke momenten. 

De kosten voor een traject met persoonlijke begeleiding is afhankelijk van jouw wensen, maar start bij 997 euro. 

 

Wil je meer weten? Plan direct een kennismakingsgesprek met mij in.

bottom of page