top of page
IkStopWel_edited.jpg

Ik Stop Wel

Slaaf van de sigaret

Toen ik eenmaal van de drank en de cocaïne was verlost, rookte ik nog steeds als een ketter. Ik rookte op zeker moment zelfs tegen mijn zin in, maar ik had dit nodig, sprak ik mijzelf steeds toe. 'Pak mijn sigaret niet af, want dan heb ik 'niets' meer,' zo dacht ik.
En toch was er ook dat gezonde stemmetje: 'Je bent nu zo hard aan het werk om van de middelen af te blijven. Waarom nog vasthouden aan die laatste; nicotine! Ik was inderdaad niet meer dan een slaaf van de sigaret! Dat laatste stemmetje overheerste. En zo besloot ik ook mijn laatste middel, de sigaret, uit mijn leven te bannen.

Jij stopt wel!

Waarschijnlijk niet geheel toevallig, vond ik op mijn Facebook tijdlijn een bericht van Marcel Borst. Zijn boodschap aan mij was: ‘Jij stopt wél!’ en hij bood mij een gratis informatief Webinar aan. Marcel Borst heeft zich gespecialiseerd om rokers gemakkelijk te laten stoppen met roken. Hij doet dat nu al vele jaren, dag in, dag uit.

In het online Webinar vertelde Marcel precies waarom het mij tot nu toe niet was gelukt om te stoppen met roken. En hij had helemaal gelijk. Ik herkende mezelf helemaal in zijn verhaal. Gelukkig vertelde hij ook hoe het wél heel gemakkelijk kan!Slechts 6% redt het op wilskracht

Marcel vertelde in het Webinar de top-13 'beste methoden om te stoppen met roken'. En hij gaf de slagingspercentages die daarbij horen. Ik schrok me rot! Alle methoden die ik al eerder had gebruikt stonden heel laag in die top-13. Ik hoefde me dus niet te schamen dat het mij nog steeds niet was gelukt!

Wist jij dat "op wilskracht" stoppen met roken maar bij 6 procent lukt? Iedere roker die het met geluk wel zo heeft gedaan, roept dat je "moet doorzetten" en het "echt moet willen". Toch blijkt uit onderzoek dat 94 van de 100 rokers het toch niet lukt om het zo te doen.

Reken maar uit!

Marcel gaf tijdens de Webinar ook de 3 beste methoden met de hoogste slagingskansen. Die top-3 was zo verrassend, dat ik daarna meteen zijn methode heb omarmd.
Ik besefte dat ik de eenmalige
kosten voor het programma, elke maand opnieuw mijn longen inzoog. Dat geld gaf ik liever uit aan het online stoppen-met-roken-programma. Alles liever dan mijzelf maand na maand voor datzelfde bedrag vergiftigen.

Wil jij ook een niet-roker worden?

€632,-

------

€ 347,-

Wil jij net als ik zonder moeite een blijvende niet-roker worden?
Nergens goedkoper!
Online stoppen met roken programma van Ikstopwel.nl.


Speciaal voor mijn doelgroep:
150 euro extra korting én gratis nazorgprogramma (t.w.v 125,00 euro)

bottom of page