top of page
3D vierkant wit_edited.jpg

Mijn reis van verslaving naar herstel.

Samen met counselors, lotgenoten en haar psycholoog gaat zij op speurtocht naar de oorzaak van haar verslaving en volgt ze alle adviezen op die haar gegeven worden. 

 

Zal het haar lukken om alles wat ze dénkt nodig te hebben, los te laten en een nieuwe manier van leven te vinden? Lees het kwetsbare, rauwe en soms humoristische verhaal van Marlijn waarin ze haar ervaring, kracht en hoop met jou deelt over het herstellen van haar verslaving?.

Bekijk mijn boektrailer

Marlijn-in-de-media-zw-PC_edited.jpg

Bekend van:

Hi, ik ben Marlijn

Ik vermoed dat iemand die je vertrouwt mijn naam noemde, of je kwam via mijn boek , een podcast of een artikel in de media hier terecht.

 

Welk pad je ook nam, ik ben blij dat je hier bent. Ik ben Marlijn van Ast (1979) en ben na 20 jaar actieve verslaving, succesvol afgekickt van mijn drank, cocaïne, nicotine en liefdesverslaving. Ik ben clean sinds 22 maart 2020.

 

‘Eén is te veel, duizend nooit genoeg’ is mijn autobiografische debuutroman. Na 8 maanden verscheen er al een tweede druk!

 

Ik ben verslavingscounselor en oprichter van ‘Verbinding in Herstel’ de online community voor vrouwen verenigd tegen verslaving aan middelen, toxische relaties en ongezonde patronen. Op dit moment werk ik ook als counselor in een privé kliniek in België en geef ik lezingen over mijn leven in herstel en het vinden van de moed om te veranderen.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
DSC_0116.jpg
bottom of page